Thaimassage

Traditionel Thaimassage er en lidt mere hård form for massage, hvor man bruger hænder, fødder, albuer. Man kan naturligvis graduere hårdheden fra person til person.

1 times Thaimassage: 500 kr.

90 min. Thaimassage m. herb ball: 900 kr.

Oliemassage

Oliemassage er hvor massøren bruger forskellige slags olier, som efterlader huden blød og smidig. Denne form for massage, kan både være hård og mere blød, alt efter den enkeltes ønske.

1 times Oliemassage: 500 kr.

90 min. Oliemassage m. herb ball: 900 kr.

Sportsmassage

Denne form for massage er en udløber af thaimassage, her bliver der brugt thailandsk tigerbalsam/varmecreme. Denne massageform er især rigtig god, hvis der er specielle muskelgrupper der trænger til lidt ekstra opmærksomhed, det kunne være arme, lægge, lår mm.

1 times Sportsmassage: 500 kr.
2 timer Sportsmassage: 950 kr.

90 min. Sportsmassage m. herb ball: 900 kr.

Hot Stone massage

Hot stone massage, er en fantastisk dejlig massageform. Denne massageform kan anbefales især i de kolde vinter måneder i Danmark. Her ligges der nogle opvarmede sten på kroppen og man får en fantastisk oplevelse af varme i hele kroppen. Det er absolut en oplevelse hver!

90 min. Hot stone massage: 900 kr.

Hoved, nakke og skulder massage

Denne form for massage, har kun hovedet, nakken og skuldre i fokus. Det er absolut en god for massage hvis man lider meget af spændinger i nakken f.eks. ved længerevarende siddestillende arbejde.

60 min. hoved, nakke og skulder massage: 500 kr.

Fodmassage

Her bliver der taget kærligt af dem, der transporteres os hver eneste dag. Nemlig vores fødder, de kan være trætte efter en lang dag på arbejde, så er der intet bedre end en fantastisk dejlig fodmassage. Her varierer massage hårdheden, af hvad DU som kunde ønsker. Dette er absolut også en stres aflastning.

1 times Fodmassage: 500 kr.

Asia Spa Copenhagen luksus massage

Her kan man få en fantastisk kombination, i mellem Thaimassage og Aroma olie massage. Her skabes en super oplevelse, med en hård og målrettet massage til de steder på din krop der trænger. Den mere bløde og aromatisk oliemassage giver en fantastisk, smidig og blød hud.

60 min. Asia Spa Copenhagen luksus massage: 500 kr.
120 min. Asia Spa Copenhagen luksus massage: 950 kr.